2008. január 2., szerda

valaki itt ki meri mondani a kib*szott igazságot barátaim!

művészkedhetünk akárhogy kedves szerzőtársaim, de mindnyájunknak fejet kell hajtanunk, amikor a valódi tehetség megnyilatkozik. (egy olvasói levél Winkler Róbertnek)

"A MOCSKOS ZSIDÓ GETTÓLAKÓ KURVA ANYÁD TE BÜDÖS CIONISTA ZSIDÓGECI, MI A FASZT SZÓRAKOZOL AZON HOGY A KIBASZOTT ZSERNYÁKOK MEGINT KÖNNYGÁZOZTAK, KIIRTHATTUK VOLNA AZ ÖSSZES FASSZOPÓ ZSARUGENYÓT, AZ ÖSSZES ROHADÉK FAKABÁTOT!!!! MINDET LEGYILKOLHATTUK VOLNA ÉS A VÉRÜKBEN FÜRÖDHETTÜNK VOLNA!!! ERRE TI MICSINÁLTOK??? ITT RÖHÖGTÖK SZERENCSÉTLEN POLGÁROKON AKIK SZEMBE MERNEK SZÁLLNI EZEKKEL A SZARBANSZÜLÖTT MOCSKOS STRIGÓ KOMCSIBÉRENCEKKEL!!! HÁT TUDJÁTOK MIT??? BASZÓDJON MEG AZ A REBEKAPICSÁBÓL SARJADT ANYÁTOK AZZAL A GETTÓMENEKÜLT METÉLTFASZÚ ZSIDÓ APÁTOKKAL EGYÜTT!!! MEG LESZTEK BASZVA, ROHADÉK ZSIDÓFASZOK, KI LESZTEK IRTVA MIND EGY SZÁLIG!!!! ANYÁTOKAT A KERESZTFA TÖVÉBEN FOGOM MEGBASZNI, BEBASZLAK A GÁZKAMRÁBA TITEKET, ROHADT MOCSKOS ZSIDÓK!!!! PUSZTULJATOK KI A VILÁGBÓL, FASSZOPÓGECIK!!!!!"

névtelen szerző

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Anyám rebekapicsája, ez valami mennyei!

Punczy Gergely írta...

Ez egy zsidó...

Unknown írta...

Barátkozni akar! Én tudom, a múltkor is egy kocsmának a budijában a nyakamnál fogna vágott falhoz egy hasonló úriember. Ő is azzal kezdte: "Na mi van te nem bírod a fejemet?!"