2008. március 27., csütörtök

egy 5éves üdvöske

megtaláltam a Gergely kollega húsvéti pornóposztjában bemutatott nyúlúr kistestvérét Pimpinkint, aki mint kiderült egy pedofil szex-szekta hírhedt zsánerkaraktere és egyben fedőfigurája is.

A videó másik főszereplője a fiatal, ám -mint neve is egyértelműen elárulja- annál tapasztaltabb Csicsi. Szerkesztőségünk kiderítette, hogy az 5éves lányt eredeti nevén: Orsós Bagamérit (édesanyja saját bevallása szerint, azt hiszi, hogy a Bagaméri női- keresztnév) a szekta másfél évesen vásárolta meg családjától, egy HBO dekóderrel. A fiatal művésznő azóta bejárta a bolygó gyermekorientált alvilágát Moszkvától a Vatikánig, azonban érdekessség, hogy a mai napig is csak olául tud beszélni. Természetesen sem a lemezen, sem a klipben nem Csicsi énekét halljuk, de már hozzászokhattunk, hogy a popzenébe már csak a testük miatt kerülnek be a lányok. A fedőszervezet által kiocsájtott CD-k tartalmazzák az itt is megnézhető ízlésesen adagolt-, sejtető előzetest, valamint egy kódszámot, mely egy hónapig bebocsájtást jelent a nyúl szervezet weboldalára. jó szórakozást hozzá

1 megjegyzés:

Punczy Gergely írta...

Ettől úgy eldurranok mint mikor a nagymamám kilógatott a 20 emeletes panelból a farkamnál fogva. Mintha csak tegnap lett volna pedíg ma tette és én máris újra akarom.